Grozljivi prizori v Stuttgartu: Madžar obležal nepremičen (VIDEO)

Euro2024 24. Jun 20240:20 0 komentarjev

Madžarski napadalec Barnabas Varga se je zadnji tekmi skupinskega dela Eura 2024 proti Škotski huje poškodoval. V 68. minuti tekme je Varga ob predložku Dominika Szoboszlaia trčil v škotskega vratarja Angusa Gunna in nepremično obležal. Nesrečneža so z igrišča odnesli nezavestnega.

Ob scenah, ki jih nikoli ne želimo na nogometnih zelenicah, so se mnogi spomnili na prizore s preteklega Eura, ko so danskega zvezdnika Christiana Eriksena po infarktu prav tako z igrišča odnesli ob spremstvu zaves.

Tekma v Stuttgartu se je kljub grozljivim scenam nadaljevala, kar je nakazovalo na to, da z Vargo vendarle ni bilo tako hudo, kot je bilo Eriksenom.

To je kasneje potrdila tudi Madžarska nogometna zveza, ki je sporočila, da je nesrečnež v stabilnem stanju in v bolnišnični oskrbi s Stuttgartu. Po podatkih nekaterih madžarskih medijev ima Varga ob pretresu možganov tudi zlomljeno ličnico. Za zdaj še ni jasno, ali bo moral na operacijo, skoraj zagotovo pa je zanj evropskega prvenstva konec.

Madžarska se je kljub drami na koncu razveselila pomembne zmage z 1:0. Škote je v 100. minuti v črno zavil Kevin Csoboth.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!