V ŽIVO na SK 1: Rožmana čaka Napoli, Zvezda gosti Gent

Liga Europa 5. Nov 202013:30 > 13:34
GuliverImage

Nocoj bodo na sporedu tekme 3. kroga Evropske lige, ki prinašajo veliko zanimivega dogajanja. Simon Rožman bo z Rijeko gostil sloviti Napoli, medtem ko bo Crvena zvezda v Beogradu pričakala Gent. Obe tekmi V ŽIVO na SK 1.

Napoli na Kvarner prihaja v vlogi absolutnega favorita. Kot nekdanji italijanski prvak in kot ekipa s številnimi slovitimi imeni v svoji zasedbi. “Nasprotnik je ekipa, ki je dražja od hrvaške reprezentance. S tem smo vse povedali o njih. Evropa porablja našo energijo. Ne smemo se prestrašiti velikega nasprotnika na začetku tekme. To je skupina z nasprotniki na rvni Lige prvakov,” se Simon Rožman zaveda, da Rijeko čaka vse prej kot enostavna naloga: “Moramo držati ritem, ne dovoliti Napoliju, da nas razvleče. Evropa porablja veliko naše energije, toda o temo smo sanjali in dali bomo vse od sebe.”

Obračun med Rijeko in Napolijem od 18:40 naprej spremljajte v živo na SK 1, kjer vas ob 21:00 čaka še obračun med Crveno zvezdo in Gentom. “Žal mi je, ker ne bo navijačev. S 55 tioč navijači bi bilo fenomenalno. Manjkajo nam, vendar čutimo podporo. Žal mi je, ker ne morejo zapolniti stadiona in nas ponesti, da ‘letimo’ po igrišču. Dali bomo svoj maksimum, da bodo navijači ponosni,” je pred gostovanjem Belgijcev dejal trener srbskih prvakov Dejan Stanković.

Na SK 3 si ob 18:40 oglejte srečanje med Ludogorcem in Tottenhamom, ob 21:00 sledi še dvoboj med zagrebškim Dinamom in Wolfsbergom, na SK 4 pa bo Arsenal gostil Molde.