Danes v živo na Sportklubu obračuna Domžal in Gorice

Liga Europa 20. Jul 201712:17 > 12:47
NK Domžale

Danes zvečer bosta na delu dva slovenska predstavnika, ki sta še v evropskih tekmovanjih. Kot prvi se bodo ob 20:00 v boj podali nogometaši Domžal, obračun proti Valurju boste lahko spremljali na SK 1. Na SK 2 pa se bo ob 20:45 Gorica doma borila za preobrat proti Panionisu.

NK Domžale

Domžalčani so si na prvi tekmi proti islandskemu predstavniku zagotovili lepo prednost pred povratno tekmo pred domačimi gledalci. Z zadetkoma Jana Repasa in Senijada Ibričića z enajstihmetrov so Domžale slavile z 2:1, edini zadetek na pvi tekmi je za Valur dosegel Larsson iz bele točke. Rumeni, ki so že pred prvo tekmo veljali za favorita bi danes morali vse skupaj potrditi tudi na igrišču, kjer pa bo imel svoje načrte tudi Valur. Obračun si lahko od 20:00 dalje ogledate na SK1.

Firer: Od napredovanja nas loči peklenskih 90 minut

Drugi slovenski predstavnik v kvalifikacijah za Evropsko ligo je Gorica, ki se je preko Armencev uvrstila v drugi predkrog, kjer je bila pred njimi vsaj na prvi tekmi previsoka ovira grški Panionis. Samed Yesil je bil na prvi krvnik vrtnic, ki so izgubile z 2:0. Čeprav se v novogoriškem športnem parku ne predajajo je vsem jasno, da bodo zelo težko prišli do preobrata, vendar upanje vedno umira zadnje. Trener Miran Srebrnič danes ne bo mogel računati na Tineta Kavčiča, ki je na prvi tekmi v zaključku prvega polčasa prejel rdeči karton. Lov Gorice po dva zadetka se bo začel ob 20:45 z neposrednim prenosom na naši televiziji – SK2.

Goričani v lovu na preobrat: V nogometu je vse mogoče