Partizan, Crvena zvezda in Vardar v boj za Ligo Europa

Liga Europa 24. Avg 201711:22 > 11:51
FK Partizan

Danes si boste v neposrednem prenosu na programih Sportklub lahko ogledali tri tekme četrtega predkroga evropske lige. Crvena zvezda - Krasnodar na SK 1, Videoton - Partizan na SK 4 in Fenerbahče - Vardar na SK 3.

Srbska Crvena zvezda je na prvi tekmi četrega predkroga evropske lige z 3:2 izgubila proti ruskemu Krasnodarju. Pred povratno tekmo v Beogradu se je trener ruskega kluba dotaknil tudi stanja igrišča na Stadionu Rajka Mitića. 

“Igrišče ni v najboljšem stanju, to je jasno vsem. Pred tekmo ga bomo še enkrat preučili. Slabo igrišče za nas ni prednost, saj nam bolj ustreza igranje na dobrem igrišču,” je potarnal Šalimov in nadlajeval: “Polne tribune, ki jih napovedujejo domačini nas ne bodo zmedle. Vedno je prijetno igrati na glasnih prizoriščih. Moramo se zavedati, da igramo proti odličnim nasprotnikom, a potrudili se bomo opraviti svojo nalogo. Nač cilj je, da igramo, kot je treba in ustvarimo čim boljši rezultat,” je zaključil Šalimov.

Tekmo si boste ob 21.00 lahko ogledali na Sportklub 1.

Crvena zvezda/Facebook

Povratna tekma četrtega kroga kvalifikacij za evropsko ligo čaka tudi Partizan in Videoton, ki sta se na prvi tekmi razšla brez zadetkov. Pred gostovanjem na Madžarskem se je pred novinarje usedel trener Partizana Mirsolav Đukić:

“Pričakujem, da bomo napredovali, a ne bo lahko. Čaka nas težka borba na tekmi, ki je pomembna za obe ekipi. Odločale bodo podrobnosti in moramo biti zbrani vseh 90 minut. Moramo izkorisiti dejstvo, da Videoton ni zadel v gosteh,” je povedal Đurić.

Prenos tekme se bo začnel ob 20.00 na kanalu Sportklub 4.

FK Partizan

Na Sportklubu si boste lahko ogledali še povratno tekmo med Fenerbahčejem in Vardarjem. Makedonski državni prvaki so Turke na prvi tekmi ugnali z 2:0 in si pred današnjim gostovanjem v Turčiji priigrali lepo prednost.

Tekmo si boste lahko v živo ogledali na kanalu Sportklub 3.