Pantić: Ogromno smo delali za ta trenutek

FK Partizan

Navijači Partizana so v sedmih nebesih, potem ko so si njihovi ljubljenci po zmagi proti Young Boysom že krog pred koncem skupinskega dela zagotovili napredovanje v izločilne boje.

“Neverjetno, prelep trenutek za vse nas. Trenutek, ki smo ga dolgo čakali in za katerega smo se trudili in delali. Res sem srečen zaradi vseh nas, stroke, navijačev, … Naredili smo veliko stvar in zelo sem srečen zaradi tega,” je bil po veliki zmagi proti Švicarjem zadovoljen Danilo Pantić.

Slednji je s sijajno podajo pri drugem zadetku Partizana najverjetneje tudi prelomil srečanje. “Dobro, v nogometu gole dosegaš in jih nameščaš. Srečen sem zaradi svoje podaje in hvala vsem za komplimente. Nadejam se, da jih bo še veliko,” je skromen ostal Pantić in se dopolnil: “Res nam to veliko pomeni. Vsi smo ogromno delali in čakali smo to tekmo. Od samega začetka je obstajal pritisk, toda znali smo se spopasti s tem in odigrali kot velika in zrela ekipa.”

Koga jim bo žreb namenil v 1/16 finala evropske lige, se Pantić ne obremenjuje. “Ne vem. Počakajmo na žreb in bomo videli. Mi bomo v vsakem primeru odigrali enako, dali bomo svojo maksimum,” je navijačem obljubil Pantić.

Partizan v zadnjem krogu skupinskega dela 7. decembra gostuje pri kijevskem Dinamu.