Ob 21:00 v živo na SK 1: Roma pred “misijo nemogoče”

Liga Europa 6. Maj 20218:40 > 11:52 0 komentarjev
Edinson Cavani
AP Photo/Jon Super

Nocoj bomo dobili še finalista Evropske lige. Arsenal bo lovil minimalni zaostanek proti Villarrealu medtem ko bo Roma v večnem mestu poizkusila pripraviti veliki preobrat proti Manchester Unitedu. Obračun iz italijanske prestolnice od 21:00 naprej spremljajte v živo na SK 1.

Manchester United je prvi polfinalni obračun na Old Traffordu po preobratu dobil z visokih 6:1, a Ole Gunnar Solskjaer opozarja, da si njegova ekipa še ni zagotovila nastopa v finalu. “Vsi pravijo, da je naša uvrstitev v finale zaključena, toda ne strinjam se s tem. Spomnil bom, da je Roma spreobrnila proti Barceloni, ko so imeli Katalonci prednost s 4:1,” je dejal Norvežan in dodal: “Zaradi tega ne bomo delali kalkulacij z rezultatom, temvem bomo začeli tekmo, kot da se je prva končala z 0:0. To je edini način, na katerega United mora igrati, saj si močno želimo uvrstitve v finale.”

Solskjaer večjih sprememb v ekipi v primerjavi s prvim delom polfinalnega spopada ne načrtuje. “Ne bo večjih sprememb v naši ekipi, morda ena ali dve,” je dejal nekdanji odlični napadalec.

Obračun iz rimskega Olimpica od 21:00 naprej spremljajte v živo na SK 1.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!