Penko bo v studiu LP gostil Zahoviča, Stojanovića in Dabanovića

Liga prvakov 19. Avg 201410:36 > 12:07

Ljubljana – Da boste kar čim bolje pripravljeni dočakali sredino prvo tekmo zadnjega predkroga kvalifikacij za Ligo prvakov med Mariborom in Celticom, bo poskrbela ekipa Sport Kluba, ki za vas pripravlja bogat studijski program.

Miha Penko bo v studiu tik ob zelenici Ljudskega vrta gostil Zlatka Zahovića, Slavišo Stojanovića in Mladena Dabanovića. Na SK 1 začenjamo ob 19:25! Štajerska in celotna Slovenija sta v pričakovanju prve tekme zadnjega predkroga kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakov med Mariborom in Celticom. Po odločitvi Mednarodnega športnega razsodišča (CAS), da zavrne pritožbo Legie, je postalo jasno, da bo za slovenske prvake navijalo tudi “pol Poljske”, kot se je slikovito izrazil steber mariborske obrambe Marko Šuler.

Prav posebno pozornost srečanju v Ljudskem vrtu seveda namenjamo tudi na Sport Klubu, kjer bomo z največjim ponosom poskrbeli za prenos tekme. Celotna ekipa na čelu z voditeljem studijskega dela Mihom Penkom in komentatorjema Dejanom in Goranom Obrezom že vse od žreba pripravlja vse potrebno. Studijski del se bo začel že ob 19:25, ko vas bo Penko pozdravil neposredno iz Ljudskega vrta. V goste smo povabili športnega direktorja Maribora Zlatka Zahoviča, nekdanjega selektorja Slovenije Slavišo Stojanovića in enega najboljših slovenskih vratarjev vseh časov Mladena Dabanovića.

V začetku bo prednost dobil Zahovič, ki se bo nato seveda odpravil v slačilnico in ekipo bodril pred odhodom na “bojišče”, v nadaljevanju pa bosta glavno besedo prevzela Stojanović in Dabanović.

Kot vedno, bomo tudi tokrat pripravili nekaj zanimivih prispevkov, ki jih bosta pripravila Srečko Ferlež in Toni Cahunek. Prvi se bo posvetil primerjavi ključnih nogometašev obeh ekip, drugi pa predvsem zgodovini škotskega velikana iz zeleno-belega dela Glasgowa, seveda ne bodo manjkale niti izjave predstavnikov obeh moštev iz uradne tiskovne konference pred srečanjem. Za nameček si boste okoli 20:00 lahko ogledali tudi ekskluzivni intervju z Agimom Ibraimijem.

Obeta se zanimivo dogajanje, ki ga spremljajte od 19:25 naprej v živo na SK 1, nekaj minut pred 20:45 pa se bomo preselili na komentatorsko mesto. Verjamemo, da bodo vijoličasti znova pisali zgodovino!

Liga prvakov, kvalifikacije, zadnji predkrog, prva tekma:

Ob 19:25 v živo na SK 1:NK Maribor – Celtic

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images