Slišković za SK: Maribor? Po meri, prezadovoljen sem

Liga prvakov 19. Jun 201713:36 > 13:37
HŠK Zrinjski

Trener Zrinjskega Blaž Slišković je za Sportklub razkril prve vtise po žrebu kvalifikacij za Ligo prvakov. Legendarni Baka se že veseli obračuna z Mariborom, ki je po njegovem tekmec po meri.

“Prezadovoljen sem, glede na to, s kom bi se lahko vse pomerili. Tu so bili Cletic, Rosenborg, Mälme, Legia, … Maribor je ekipa po meri, Zrinjski ima izkušnje z Mariborčani, v preteklosti smo jim nudili dostojen odpor. Ne vidim razloga, da tudi tokrat ne bi bilo tako. Res sem prezadovoljen. Ne čaka nas naporna pot in ob kvalitetnih pripravah imamo možnosti, da napredujemo. Po mojem mišljenju,” je dejal 58-letni Blaž Slišković.

Zrinjski zadnjih nekaj let redno nastopa v evropskih pokalih. “Izkušnje iz preteklih let nam lahko le pomagajo, da gremo v obe tekmi brze pritiska in obremenitve. To je že petič, da Zrinjski nastopa v Evropi prek kvalifikacij za Ligo prvakov. Imamo nove igralce, ki bodo zagotovo malce težje prenesli pritisk, toda imamo tudi izkušene igralce, tako da verjamem, da bodo predhodna leta zgolj dodaten veter v hrbet Zrinjskemu,” je dodal Baka.

Priv obračun bo na sporedu 11. ali 12. julija v Mostarju, povratni pa 18. ali 19. julija v Ljudskem vrtu.