Baka: V Maribor ne gremo na izlet

Liga prvakov 17. Jul 201714:13 > 14:15
HŠK Zrinjski

Če bi Zrinjski izkoristil najstrožjo kazen v začetku prvega obračuna 2. predkroga kvalifikacij za Ligo prvakov, bi bilo danes verjetno marsikaj drugače, tako pa Maribor povratno srečanje pričakuje z lepim kapitalom. Blaž Slišković kljub temu verjame v preobrat.

HŠK Zrinjski

“V Maribor ne gremo na izlet, temveč predvsem poskušati odigrati kvalitetno tekmo in pripraviti veliko presenečenje. Videli bomo, koliko nam bo Maribor dovolil, toda prepričan sem, da imamo željo in voljo, da odigramo čim bolj kvalitetno in v kolikor se bomo poslovili, da bo to čim bolj kvaalitetno z naše strani. Žal nam je za prvih 90 minut. Če bi ostalo 1:1, bi imeli veliko večje možnosti. Ko sem slišal, da naslednji eventualni nasprotnik prihaja iz Islandije ali Ferskih otkov, potem je bilo še težje razmišljati, kaj vse smo zapravili na prvem srečanju,” je pred odhodom v Slovenijo medijem iz BiH zaupal trener Zrinjskega Blaž Slišković.

Popularni Baka kljub porazu na prvi tekmi z 1:2 verjame v preobrat: “Mislim, da igralci niso potopili, delali smo dobro in kvalitetno in mislim, da imamo možnosti, da naredimo čudež. Moramo igrati ofenzivno in tvegano, vendar do določene meje. Če dosežemo dva zadetka imamo možnosti za napredovanje, ne glede na nasprotnika. Mi si bomo predvsem na začetku poskušali ustvariti čim več priložnosti, da gremo vsaj na polčas z določeno prednostjo. Kar se tiče igralskega kadra, Jamak ni pripravljen in ga lahko pričakujemo šele proti Sarajevu.”