Vrhunska gledanost tekme Maribor vs. Chelsea na SK 1!

Liga prvakov 7. Nov 201412:59 > 13:03

Ljubljana – Sredin nogometni večer, v katerem so nogometaši NK Maribora osvojili točko proti eni najboljših ekip na svetu Chelseaju (1:1), bo z velikimi črkami zapisan tudi v zgodovino Sport Kluba. Obračun iz Ljudskega vrta je bil eden najbolj gledanih prenosov v zgodovini naše televizije, Sport Klub 1 pa je bil v sredo zvečer daleč najbolj gledan TV program v Sloveniji! To je seveda izreden dosežek, kajti Sport Klub 1 je “premagal” s signalom tudi najbolje pokrite televizije v državi: RTV SLO 1, RTV SLO 2, POP TV, Kanal A…

V času prenosa iz Maribora  je na Sport Klub 1 preklopilo več več kot 400.000 prebivalcev Slovenije, celoten prenos si je od prve do zadnje minute ogledalo več kot 220.000 ljubiteljev nogometa. Bolje je bil gledan drugi polčas, ki si ga je v celoti ogledalo slabih 250.000 gledalcev.

Zavedamo se, da je odlična gledanost velika obveznost za prihodnost.  Zato se že veselimo novega velikega izziva: prenosa tekme UEFA Lige prvakov NK Maribor – Schalke 04, ki bo 10. decembra v Ljudskem vrtu, seveda s prenosom samo na Sport Klubu 1.

Author: Sport Klub