Danes s studijskim delom začenjamo že ob 18:30!

Liga prvakov 10. Dec 20149:38 > 10:28

Ljubljana – Zadnja tekma skupinskega dela Lige prvakov med Mariborom in Schalkejem je tik pred vrati. Na Sport Klubu tokrat s studijskim delom prenosa iz Ljudskega vrta začenjamo že ob 18:30. Miha Penko obljublja zanimiv in bogat program s številnimi prispevki in zanimivimi gosti.

Maribor ima nocoj priložnost, da še drugič zapored prezimi v Evropi. Izjemen dosežek slovenskih prvakov, ki si ne glede na razplet srečanja proti Schalkeju za svoj drugi nastop v najmočnejšem evropskem klubskem tekmovanju zasluži oceno odlično. Vijoličasti so več kot dostojno zastopali slovenski nogomet, proti rudarjem pa lahko izjemen dosežek še dodatno nadgradijo.

Na zadnjo tekmo Maribora v skupinskem delu Lige prvakov smo se prav posebej pripravili tudi na Sport Klubu. Miha Penko vas bo v studiu tik ob zelenici Ljudskega vrta pozdravil že ob 18:30. Prvi del studijskega dela bo minil v znamenju mladih nogometašev Maribora, ki so po zaslugi starejših kolegov nastopali v mladinski Ligi prvakov. Po pregledu rezultatov bomo v studiu gostili kapetana vijoličastih mladinec Nika Lorbka in trenerja Damjana Gajserja. Penko se bo pogovoril tudi z nekdanjim slovenskim reprezentantom in članom Maribora Amirjem Karičem, nekaj po 20:00 se mu bosta pridružila Dejan Djuranovič in Simon Sešlar, tudi tokrat ne bomo pozabili niti na športnega direktorja Maribora Zlatka Zahoviča, ki bo postregel z zadnjimi novicami neposredno iz slačilnice Maribora.

Za vas smo pripravili tudi številne zanimive prispevke. Sebastijan Smodiš je pogledal, kje in kako so nogometaši Schalkeja preživeli noč pred srečanjem, Srečko Ferlež je podrobno seciral igro nemškega predstavnika, Boštjan Belčič pa je opravil pogovor z Janom Kirchhoffom. Ne spreglejte niti intervjuja s kapetanom Maribora Marcosom Tavaresom in še marsikaj …

Nogometaši zagotavljajo, da so več kot 100 odstotno pripravljeni na večerni spektakel, brez dvoma ste lahko prepričani, da smo pripravljeni tudi na Sport Klubu. Začenjamo ob 18:30 ekskluzivno na SK 1!

Liga prvakov, 6. krog, skupina G:

Ob 18:30 v živo na SK 1:Maribor – Schalke

Chelsea – Sporting

Lestvica:1. Chelsea 11 točk2. Sporting 73. Schalke 54. Maribor 3

Author: Ž. Š.