Pogba: Vsaj enkrat bomo premagali Real

Liga prvakov 15. Okt 201312:14 > 12:24

Torino – Po le dveh neodločenih izidih na prvih dveh tekmah proti Köbenhavnu in Galatasarayju se bo Juventus v Ligi prvakov reševal na dveh zaporednih obračunih z madridskim Realom. Mladi vezist Paul Pogba si želi (vsaj) ene zmage.

Če pri Juventusu želijo razmišljati o napredovanju v izločilni del Lige prvakov, potem morajo na naslednjih dveh tekmah proti Realu iz Madrida hitro začeti nabirati točke. Na papirju so galaktiki v veliko boljšem položaju, toda mladi zvezdnik Paul Pogba pred prvo tekmo v Madridu, ki si jo v sredo, 23. oktobra v živo oglejte na SK 1, verjame v ugoden razplet.

Ničesar se ne rabimo bati. Real bomo premagali vsaj enkrat in se uvrstili v nadaljnje tekmovanje,” pred dvojnim obračunom s klubom iz španske prestolnice napoveduje Pogba. “Mi smo Juventus, tega ne smemo nikoli pozabiti. Zaradi zgodovine, prestiža in kvalitete kluba. In zaradi teh razlogov me madridski Real ne skrbi. Juventus je na istem nivoju kot preostali evropski velikani. Lahko zmagamo tudi v Madridu,” je prepričan mladi Francoz.

Čeprav v Italiji mladeniču že nekaj časa pišejo hvalospeve, Pogba ostaja z nogama trdno na tleh. “Še vedno sem nihče. Kaj sem pa naredil? Prav ničesar. Gledam pirla in Buffona in se od njiju učim, kaj pomeni biti pravi šampion. Ta dva sta osvojila vse, sta pravi pošasti, toda ne popuščata niti za centimeter, niti na treningu,” v slogu veterana odgovarja komaj 20-letni Pogba.

Prvi obračun Reala in Juvetnusa na Santiago Bernabeuu si oglejte v sredo, 23. oktobra v živo na SK 1.

Author: Ž. Š., Foto: Getty Images