Milanič podaljšal do 2021, jutri tudi z Zahovičem

Liga prvakov 5. Dec 201713:36 > 13:50
Twitter

Jutri se bo Maribor na zadnji tekmi skupinskega dela Lige prvakov pomeril s Sevillo. Pred jutrišnjo tekmo, pa so vijoličast podaljšali pogodbo z Milaničem do leta 2021. V kadru za tekmo v Ljudskem vrtu pa se je po poškodbi znašel tudi Luka Zahovič.

Odlična jesen, ki se za Maribor počasi končuje tako v Ligi prvakov kot tudi v prvenstvu je prinesla novo zaupanje in novo pogodbo Darku Milaniču, ki je po mnenju vodilnih ljudi v klubu do sedaj svoje delo opravljal odlično. S tem je danes Zlatko Zahović na novinarski konferenci pred jutrišnjo tekmo skupaj z Milaničem med novinarje delil novico, da je primorec z Mariborom podaljšal pogodbo vse do leta 2021. Glede na rezultate v letošnjem letu je to povsem zasluženo, njegova do sedaj aktualna pogodba, bi se mu iztekla ob koncu letošnje sezone.

Med drugim pa se je v kadru za jutrišnjo tekmo proti Sevilli znašel tudi Luka Zahovič, mladi napadalec, ki ima v letošnji sezoni veliko težav s poškodbami, bo morda dobil priložnost, da jutri stopi na zelenico Ljudskega vrta.