"Če Ronaldo pada, potem tudi mnogi drugi"

Catherine Ivill/Getty Images

Mladi napadalec PSG-ja Kylian Mbappe je po včerajšnji zmagi spregovoril za francoske medije in spregovoril o nasprotniku v ligi prvakov in Cristianu Ronaldu.

PSG je na včerajšnji pokalni tekmi premagal Sochaux s 4:1. Mladi francoski zvezdnik Kylian Mbappe je asistiral za prvi zadetek, ki ga je dosegel Angel Di Maria.

Ta tekma niti ni bila v ospredju kaj vse več je pogledov k prihodnji sredi, ko se bosta na Santiagu Bernabeu udarilia v osmini finala lige prvakov PSG in Real Madrid. Nekaj o tej tekmi oziroma predvsem o krizi Real Madrida ali bolj natančno prvega zvezdnika Cristiana Ronalda je spregovoril tudi mladi čudežni deček.

“Ronaldo ni v padcu forme. Če bi bil on v slabi formi, bi to lahko rekli tudi za mnoge druge nogometaše. On je sijajen igralec, vendar mi upamo, da se proti nam ne bo našel in bo ostal miren. Mi se bomo pripravili na tekmo, a mi bomo pozornost usmerili na vsako njihovo kvalitet, ki jo premorejo. Ronaldo je ena izmed njih,” je dejal Francoz, ki je bil poleti celo pred vrati Madrida.