"Neymarja ne bo vsaj šest tednov, to PSG že ve!"

Liga prvakov 28. Feb 20187:55 > 8:13
Getty images/ Gonzalo Arroyo Moreno

Napadalec Paris Saint-Germaina Neymar zaradi poškodbe ne bo igral med šest do osem tednov, zato ni nikakršnega govora o njegovem nastopu na povratni tekmi lige prvakov proti Realu, je potrdil oče brazilskega superzvezdnika.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar se je poškodoval na tekmi domačega prvenstva proti Marseillu, ki ga je PSG dobil s 3:0. Neymar si je poškodoval metatarzalno kost v stopalu. Po poškodbi so iz Pariza prihajale novice, da naj bi Neymar celo lahko zaigral na povratni tekmi osmine finala lige prvakov proti Realu iz Madrida, vsa namigovanja pa je odločno zavrnil in razblinil oče brazilskega nogometaša.

Potrebno je počakati na odločitev moštva. PSG čaka na pravi trenutek. Zdravnik brazilske reprezentace Rodrigo Lasmar je na poti in skupaj bodo sklenili končno odločitev o Neymarju in njegovem statusu s poškodbo. Nismo želeli biti v takšni situaciji, a moramo poskrbeti, da se bo Neymar dobro in hitro pozdravil. PSG nanj ne bo računal vsaj šest tednov, ne glede na to, ali bo potreboval operacijo ali ne. Važno je samo, da to naredimo hitro, ker ne smemo predolgo čakati. Operacije je najhitrejši način za hiter povratek na zelenice,” je dejal njegov oče.

Na prvi tekmi osmine finala lige prvakov je Real na domačem stadionu slavil s 3:1.