Zidane: Nisem prepričan, da smo si zaslužili zmagati

Liga prvakov 26. Apr 201810:51 > 11:08
Getty Images/Alexander Hassenstein

Trener Real Madrida Zinedine Zidane ima veliko razlogov za zadovoljstvo, saj na povratno tekmo polfinala lige prvakov proti Bayernu, ki jo bo gostil Santiago Bernabeu, odhaja s prednostjo z 2:1. Zidane pa vseeno ni navdušen.

Francoski strokovnjak na klopi madridskega Reala Zinedine Zidane je na novinarski konferenci po tekmi dejal: “Dobili smo tekmo, a nisem prepričan, da smo si to sploh zaslužili. Rezultat ne pomeni nič. V nogometu človek nikoli ne more biti prepričan, saj je pred nami še povratna tekma.”

Nekdanji nogometaš Bayerna in zdaj ključni mož Reala Toni Kroos se s svojim trenerjem strinja in pravi, da je Real imel kopico sreče na prvi tekmi: “Mogoče je bil Bayern na tej tekmi boljši nasprotnik. Mi smo igrali povprečno, moram biti iskren. Tekma je bila težka, žogo smo imeli malo v posesti, precej manj, kot smo si želeli. Zmaga je lahko le posledica sreče.” 

Kapetan galaktikov Sergio Ramos pa je bil zadovoljen s tem, kako se je ekipa soočila s pritiskom nasprotnika: “Vedeli smo, kaj nas čaka. Opravili smo dobro delo in odigrali odlično tekmo. Povratna tekma je pred nami, tam bomo favoriti. Moramo biti osredotočeni, če želimo priti v finale. Tokrat smo se odlično branili, kar je najpomembneje.”