Marcelo: Ne bom lagal, žoga me je zadela v roko

Octavio Passos/Getty Images

Po včerajšnji drugi polfinalni tekmi je spregovoril tudi branilec Reala Marcelo, ki je bil neposredno udeležen v zelo sumljivo situacijo, ko ga je žoga zadela v roko, a glavni sodnik ni dosodil enajstmetrovke v korist Bayerna.

‘Kraljevi klub’ se je včeraj ne glede na vse veselil uvrstitve v veliki finale, vendar po tekmi je znova veliko govora o sodnikih in o tekmi sami.

Zdelo se je, da se bo prvi polčas končal z rezultatom 1:1, a je imel Bayern po desni strani na voljo še en napad. Predložek je z desne v kazenski prostor poizkušal poslati Joshua Kimmich, a je njegovo podajo z roko zaustavil Marcelo. Sodniška piščalka pa je ostala nema.

Po koncu tekme pa je ravno na to temo spregovoril branilec Marcelo: “Veste, da ne govorim s sodnikom. Velikokrat so se že zmotili proti nam. Jasno mi je, da mu je bilo težko, da dosodi, ker so mu ostali igralci blokirali pogled. Vendar, če bi rekel, da me žoga ni zadela v roko, bi lagal.”

https://twitter.com/FansOfBayernFC/status/991447064872546304

Glede na to, da roka Brazilca ni bila v naravnem položaju je bil torej Bayern oškodovan za čisto enajstmetrovko, da bolj ne bi moral biti.

“Veseli smo, da smo se spet uvrstili v finale, trdo smo delali, da smo prišli do sem. Za nami je težka tekma, nasprotnik je bil zahteven. Ne razmišljamo o tem, da bomo pisali zgodovino, zanima nas samo igranje in zmagovanje,” je za konec še dodal Marcelo.