Ramos: Nihče nas ni spoštoval

Liga prvakov 23. Maj 201810:14 > 10:14
Getty Image/Matthias Hangst

Kapetan Real Madrida Sergio Ramos verjame, da bi z osvojitvijo lige prvakov kraljevi klub zasenčil uspehe Barcelone v domačih tekmovanjih.

Ekipa francoskega strokovnjaka Zinedina Zidana bo v soboto v finalu elitnega klubskega tekmovanja proti Liverpoolu skušal osvojiti svoj tretji zaporedni naslov v ligi prvakov. 

“V kolikor bi Real osvojil ligo prvakov, bi to moralo zasenčiti uspehe Barcelone v Španiji. Oni so osvijili dve trofeji, a z zmago v soboto bi jih, kot njihovi največji rivali, prehiteli in osvojili najpomembnejšo trofejo. To bi spremenilo razmerje moči. Dobra stvar je, da so vsi naši nogometaši pripravljeni na finale v Kijevu,” je dejal kapeta Reala Sergio Ramos.

Nihče nas ni spoštoval, vsi so imeli druge favorite za osvojitev lige prvakov, ampak mi smo jim zaprli usta.” Na vprašanje o prihodnosti klu pa je Ramos povedal: “Verjamem, da bo Zidane ostal, ne glede na to, kaj se bo zgodilo v Kijevu. Ko govorimo o Neymarju, pa lahko rečem, da on skuša odpreti vrata v Real. Bomo videli.”