Vlašić: Kdo bi rekel, da bo moj gol presodil Realu

Epsilon, Getty Images Sport

Nikola Vlašić je z edinimi zadetkom ob zmagi proti madridskemu Realu postal veliki junak CSKA-ja. Soigralec Jake Bijola je bil več kot zadovoljen po epski predstavi kluba iz ruske prestolnice.

Posojeni igralec Evertona se je sijajno odzval v četrti minuti in z edinim zadetkom na Lužnikih svojemu začasnemu klubu zagotovil prvo mesto v skupini G po dveh odigranih krogih.

Tekmo smo začeli, kot smo načrtovali,” je za začetek ruskim medijem dejal Nikola Vlašić, ki je pred odhodom na Otok navduševal navijače Hajduka, in nadaljeval: “Moj zadetek? Videl sem, da so se nasprotni igralci slabo odzvali, malce sem pospešil, vzel žogo, prišel mimo in udaril. Seveda si je bilo težko zamisliti, da bo moj zadetek edini, toda zavedali smo se, da je Real ena od najmočnejših ekip na svetu, ter da bodo napadli. Morali smo igrati pametno in kompaktno, posebej v obrambi in jim ne pustiti prekinitev, kar nam je tudi uspelo. CSKA si je zaslužil zmago.”

https://twitter.com/JogaBonito_USA/status/1047200845794893824

Zanimivo, da je Real ravno na Lužnikih doživel zadnji poraz v drugem krogu Lige prvakov. Zdaj že davnega 30. septembra 1998 je bil od Špancev boljši Spartak. CSKA ima po dveh krogih štiri točke, eno več od Reala in Rome.