Scholes: Bili so obupni, igrali so katastrofalno

Getty Image/ Dean Mouhtaropoulos

Legendarni nogometaš Manchester Uniteda Paul Scholes je še enkrat več močno skritiziral predstavo rdečih vragov proti Young Boysom.

Strelec odločilnega in hkrati edinega zadetka na tekmi je bil Marouane Fellaini v 91. minuti. po nesuvereni predstavi pa se je oglasil legendarni vezist rdečih vragov in to tekmo primerjal s tekmo proti Sevilli iz lanske sezone, ko je United kasneje tudi izpadel.

“Po mojem mnenju so bili obupni. Še posebej v drugem polčasu so igrali katastrofalno. Če bi bil njihov nasprotnik vsaj napol dostojen, bi zagotovo izgubili,” je začel Paul Scholes in nadaljeval:

“Ta tekma me je spomnila na obračun proti Sevilli. Veliko je bilo sopenja, vendar pa je evidentno manjkalo kakovosti v vseh delih ekipe. Zelo mi je bilo žal za Young Boys. V drugem polčasu so bili odlični in če bi imeli le malce več kakovosti, bi zmagali.”

Potem pa se je obregnil še na besede, ki jih je včeraj po tekmi povedal Mourinho, ko je dejal, da se je že 14-krat uvrstil v zaključne boje lige prvakov in, da je dvakrat osvojil Ligo Europa. “Vedno gre za ‘jaz’. Jaz sem osvojil naslov, jaz sem osvojil ligo Europa …Kolikor vem, je nogomet še vedno moštvena igra. Zakaj nas mora ves čas spominjati na to, koliko lovorik je osvojil? Vsi vemo, kaj je osvojil.”