Ronaldo: Zdaj se začenja zares, verjamem v Juve!

Liga prvakov 13. Dec 20189:16 > 9:17
Getty Image/Gabriele Maltinti

Superzvezdnik Juventusa Cristiano Ronaldo komaj čaka, da se začno izločilni boji v Ligi prvakov in ne daje veliko teže sinočnjemu porazu proti moštvu Young Boys z 2:1.

Navzlic porazu na zadnji tekmi je ekipa Juventusa skupinski del končala na prvem mestu in je v vlogi nosilca pred ponedeljkovim žrebom parov osmine finala tega tekmovanja. 

Zdaj se začenja tisti najlepši del Lige prvakov, prepričan sem, da bomo povsem pripravljeni na to. Sem miren, ker vem, kakšen je potencial te ekipe in vem, kakšen je moj. Morda bi moral doseči nekaj zadetkov več, a to je nogomet, moramo se osredotočiti na naslednjo tekmo,” je dejal 33-letni Cristiano Ronaldo. 

O porazu proti moštvu Young Boys pa Emre Can ni izgubljal besed: “Vedeli smo, da bo to težka tekma. Imeli smo priložnosti v prvem polčasu, a nismo zabili. To je bila prava lekcija. Seveda, na koncu smo zadovoljni s prvim mestov v skupini.”

V prvem bobnu za ponedeljkov žreb so zmagovalci skupin: Real Madrid, Barcelona, PSG, Porto, Borussia Dortmund, Bayern München, Manchester City in Juventus.

V drugem bobnu so ekipe, ki so skupinski del zaključile na drugem mestu: Atletico Madrid, Schalke, Roma, Liverpool, Tottenham, Manchester United, Lyon in Ajax.