Stavnice verjamejo Barci. Kdo je vaš favorit?

Liga prvakov 19. Apr 201912:37 > 12:41
getty images/david ramos

Liverpool, Barcelona, Tottenham in Ajax - to se štirje polfinalisti Lige prvakov. Redsi in Katalonci so napredovali po pričakovanjih, medtem ko so se Londončani in Amsterdamčani med najboljše štiri uvrstili v nasprotju s pričakovanji in presenetili stavnice.

Prvi favorit za zmago v Ligi prvakov je Barcelona, menijo stavničarji. Kvota na zmago španskih prvakov je okoli 2,50, sledil Liverpool (3,50), medtem ko sta Tottenham in Ajax znova v vlogi avtsajderja (5,50).

Londončani so v četrtfinalu šokirali Manchester City, Ajax pa je po madridskem Realu zaustavil še Juventus. Kdo bo nadaljeval evropsko pravljico in se uvrstil v veliki finale? Stavniške hiše v vlogo rahlega favorita postavljajo Ajax (1,75), medtem ko je koeficient na napredovanje Spursov okoli 2.

V drugem polfinalu je favorit Barcelona. Kvota na napredovanje zasedbe Ernesta Valverdeja v finale je 1,6, redsi pa vam bodo v primeru uvrstitve v finale na en vloženi evro prinesli dobra dva evra (2,20).

Prva polfinalna obračuna bosta na sporedu ob koncu meseca oziroma na začetku naslednjega, povratni tekmi sledita čez teden dni.