Šokirani Can: Zavrnil sem PSG, oni pa so storili to!

Liga prvakov 4. Sep 201911:05 > 11:07
Getty Images/Matthias Hangst

Velika konkurenca v Juventusu, vodilnim v klubu povzroča ogromno težav. Trener Maurizio Sarri se je odločil, da za igranje v Ligi prvakov ne registrira napadalca Maria Mandžukiča in nemškega vezista Emreja Cana, ki pa tega ni sprejel na najboljši način.

Maurizio Sarri se je odločil, da za igranje v Ligi prvakov ne registrira hrvaškega napadalca Maria Mandžukiča in nemškega vezista Emreja Cana. Vse skupaj je jasno posledica zelo dolgega seznama nogometašev, ki ga ima na voljo Italijan.

“Sem jezen in šokiran. To je bil zame izjemen šok. Pogovor je trajal manj kot minuto,” je bil razočaran Can, ki se trenutno sicer mudi v Nemčiji, kjer bo s svojo ekipo igral v kvalifikacijah za EP.

“Nisem dobil nobenega pojasnila. To me jezi. Vznemirjen sem. Sprejel bom lastne zaključke in se pogovoril s klubom, ko se vrnem iz reprezentance,” čigar prihodnost je sedaj v zraku.

“Klub mi je prejšnji teden povedal in obljubil različne reči. Pariz je bil ena od možnosti. A odločil sem se ostati pri Juvetu pod pogojem, da sem del ekipe za Ligo prvakov,” je še povedal Can, ki kot kaže obžaluje odločitev, da se ni preselil k PSG. 

Juventus se bo v skupinskem delu Lige prvakov pomeril proti Atletico Madridu, Bayer Leverkusnu in Lokomotivi iz Moskve.