"Ne bojimo se Halanda, mi smo PSG"

Liga prvakov 16. Feb 202016:15 > 16:16
Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Branilec PSG Thiago Silva je pred velikim obračunom osmine finala v Ligi prvakov proti Borussii iz Dortmunda dejal, da se nikogar ne bojijo.

V torek se po dobrih dveh mesecih vrača Liga prvakov in le ta že takoj prinaša izjemno zanimive obračune. V ospredju bo zagotovo torkov obračun med PSG in Borussio iz Dortmunda, ki si ga boste lahko ogledali tudi v našem neposrednem prenosu na SportKlubu1.

Po zimskem prestopnem roku pa se zdi, da je PSG naletel na veliko višjo oviro kot je sprva pričakoval. Saj rumeni iz Dortmunda v zadnjem obdobju na krilih Erlinga Halanda igrajo zelo lep in napadalen nogomet.

“On doseže veliko golov,” je dejal Thiago Silva, kapetan PSG, naloga katerega bo zagotovo ustaviti mladega Norvežana. “Na šestih tekmah je dosegel devet zadetkov, to je neverjetno. Upam, da ga bomo uspeli zaustaviti, da nam ga ne zabije. Mi radi igramo proti takšnim igralcem. Vemo, da so motivirani, vendar mi smo PSG,” je dejal Brazilec.

Novinarji so kapetana francoskega velikana še vprašali, če obstaja razlog za strah.

“Ne bojimo se, vendar spoštujemo rivala. Gledali so njihove tekme, vemo, da so kvalitetni. Seveda pa lahko pridemo do dobrega rezultata,” je še zaključil branilec.