SK1 ob 21: Kaj naj dokažem po 20 letih in 25 naslovih?

Liga prvakov 19. Feb 202010:56 > 11:00
Alex Livesey/Getty Images

V prvi tekmi osmine finala Lige prvakov se bosta drevi v neposrednem prenosu na Sportklubu pmerili moštvi Tottenhama in Leipziga.

Pred prvo tekmo osmine finala Lige prvakov je bil Jose Mourinho soočen z novo težavo in poškodbo, saj bo več mesecev poleg Haryyja Kana zdaj počival tudi Heung-min Son. Na novinarski konferenci pred tekmo pa je Mourinho na vprašanja odgovarjal v svojem slogu, govoril o povratku Petra Croucha v klub in uporabljal prispodobe, ki ga krasijo že celo kariero. 

Pred koncem konference je portugalski strateg govoril tudi o nasprotnem trenerju Julianu Nagelsmannu: “Prej je delal pri Hoffenheimu in opravljal odlično delo. Naslednji korak zanj je bil prestop v Leipzig, kjer spet odlično vodi ekipo. Če bo tako nadaljeval, potem je jasno, da bo njegov naslednji korak še večji in zato mu želim vse najboljše.”

Največ začudenja s strani Mourinha pa je izvlekel novinar, ki mu je postavil vprašanje, če ima kaj za dokazati v osmini finala, glede na to, da so Nagelsmanna prav tako povezovali s Tottenhamom, preden je delo v Londonu dobil prav Mourinho.

“Kaj moram dokazati? Po dvajsetih letih in 25 osvojenih trofejah moram nekaj dokazati?” 

https://twitter.com/FutbolBible/status/1230017185537499137