Lovren namerno udaril Ramosa, da bi maščeval Salaha

Liga prvakov 20. Avg 202022:44 > 22:51
Paul Ellis/Pool via Getty Images

Nekdanji branilec Liverpoola Dejan Lovren se je spomnil dogodkov iz finala Lige prvakov leta 2018 v Kijevu, ko je madridski Real premagal Redse s 3:1.

Kapetan španske ekipe Sergio Ramos je na tekmi v prestolnici Ukrajine v zgodnji fazi tekme poškodoval Mohameda Salaha, kar imajo številni za odločilni trenutek tistega obračuna.

Dejan Lovren in Ramos sta se leto dni kasneje znova srečala iz “oči v oči” na tekmi Lige narodov med Hrvaško in Španijo (3:2), ko je branilec svetovnih podprvakov dočakal svojih “pet minut” …

Ali sem namerno udaril Ramosa, potem ko je poškodoval Salaha? Da, mogoče je,” je aktualni igralec ruskega Zenita dejal za Egypt Today in dodal: “Iz tega ne želim delati velike zgodbe, toda mislim, da je Ramos namerno poškodoval mojega prijatelja, tako da je bil čas, da plača za tisto, kar je naredil. Veliko bolje smo odigrali od Reala pred poškodbo Salaha. Njegova menjava je bil velik udarec za nas. Nato so Madridčani prevzeli dominacijo.”

Novinarja je zanimalo tudi, kakšna je bila rekacija Salaha na potezo Lovrena na tekmi Lige narodov. “Ne bom ti povedal, toda nasmejal se je. Luka Modrić je poskušal ublažiti napetost med menoj in Ramoso. Ko smo igrali s Španijo, sem ga namerno udaril s komolcem in mu rekel, da smo sedaj izenačeni. Ramosa spoštujem kot igralca. Osvojil je veliko lovorik, toda z druge strani mi njegovo obnašanje ni všeč,” je dodal Lovren.