Bo Raul Gonzalez prevzel ekipo iz Bundeslige?

Liga prvakov 9. Maj 202113:52 > 14:23
getty
getty

Španski As poroča, da bi lahko legendarni nogometaš madridskega Reala Raul Gonzalez v kratkem prevzem vodenje Eintracht Frankfurta.

Raul Gonzalez je resen kandidat, da na klopi Eintrachta nasledi Adija Hütterja, ki bo po koncu letošnje sezone prevzel Borussio Monchengladbach.

Španski As poroča, da je zanimanja obejstransko ter da je nemški klub že kontaktiral legendarnega španskega nogometaša.

Raul Gonzalez je trenersko kariero začel graditi leta 2018, ko je prevzel mladinsko ekipo Reala. S podmladkom belega baleta je v lanski sezoni osvojil mladinsko ligo prvakov, na začetku letošnje sezone pa je prevzel rezervno ekipo Reala, ki se bori za preboj v špansko Segundo oz. 2. ligo.

43-letnik je za Real Madrid dosegel  324 golov na rekordnih 741 odigranih tekmah. Z galaktiki je šestkrat osvojil La ligo in trikrat Ligo prvakov. Med letoma 2010 in 2012 je igral tudi za nemški Schalke, za katerega je v Bundesligi zbral 28 zadetkov na 66 tekmah.

Eintracht Frankfurt je trenutno na 5. mestu v Bundesligi. Za četrtouvrščeno Borussio Dortmund ob tekmi manj zaostaja za 2 točki, tako, da se nam obeta zanimiv boj za zadnje mesto, ki iz Bundeslige vodi v Ligo prvakov.

Komentari

Vaš komentar