Hrvaški vratar nočna mora Benjamina Šeška (VIDEO)

Liga prvakov 6. Okt 202211:36 0 komentarjev
Foto: Guliverimages

Za avstrijskim Salzburgom je izvrsten večer v Ligi prvakov. Rdeči biki so z zmago nad zagrebškim Dinamom (1:0) napovedali kandidaturo za uvrstitev v izločilne boje, zmaga ekipe iz Mozartovega mesta pa bi bila lahko še višja, če Benjamina Šeška v obup ne bi spravljaj hrvaški vratar Dominik Livaković.

V 55. minuti težko pričakovanega spopada avstrijskih in hrvaških prvakov je Benjamin Šeško znova dokazal, kako zelo izjemen atlet med nogometaši je. Po podaji s kota je bil daleč najvišji v kazenskem prostoru Dinama, vratar Zagrebčanov Dominik Livaković pa verjetno še danes ne ve, kako je sploh ustavil njegov strel. Pri obrambi je imel res veliko sreče, žoga ga je namreč zadela v glavo.

Se pa je 27-letnik še kako izkazal v sodniškem dodatku srečanja, ko je z refleksno obrambo poskrbel, da Benjamin Šeško še naprej čaka na svoj prvenec v Ligi prvakov. Naslednjo priložnost bo imel Radečan že prihodnji teden, ko Salzburg čaka gostovanje v Zagrebu. Tja se rdeči biki odpravljajo celo kot vodilno moštvo izjemno izenačene skupine E, v kateri imajo točko prednosti pred Milanom in Chelseajem ter dve pred Dinamom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!