Množičen pretep navijačev Dinama in Legie v Zagrebu

Liga prvakov 4. Avg 20219:51 0 komentarjev
Posnetek zaslona

Dan pred tekmo kvalifikacij za uvrstitev v Ligo prvakov so se v zagrebški četrti Dubrava na dogovorjenem mestu srečali Bad Blue Boys in navijači poljskega prvaka.

V “ravsanju” je sodeč po poročanju hrvaških medijev sodelovalo kar 200 posameznikov, tolkli so se s palicami, se obmetavali s kamni, poletela so tudi pirotehnična sredstva. Pretep naj bi se po poročanju policije začel ob 21.30 uri.

Možje postave so hitro prihiteli in preprečili še hujše posledice “srečanja”, hujše poškodovanih naj k sreči ne bi bilo. Priče pravijo, da je po zraku letelo marsikaj, tudi stoli iz bližnjih lokalov.

Del poljske “pehote” je v Zagreb prišel delat nemire s hrvaške obale, kjer so bili na počitnicah, pridružilo pa se jim je kar številčna zasedba, ki je na Hrvaško priletela iz Poljske, saj se bosta danes Dinamo in Legia na Maksimiru pomerila v predzadnjem krogu kvalifikacij za nastop v skupinskem delu Lige prvakov 2021-2022.

Zmagovalec dvoboja bo za uvrstitev v elitno druščino zaigral proti boljšemu iz duela Crvena zvezda – Šerif Tiraspol (moldavski predstavnik ima lep kapital s prve tekme v Beogradu, saj je včeraj remiziral, 1:1).

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!