Moller: Superligaše izključite iz lige prvakov

Liga prvakov 19. Apr 202119:43 0 komentarjev
Print screen/SK
Print screen/SK

Predsednik danske nogometne zveze in član Izvršnega odbora pri UEFA Jesper Moller je za to, da se mora Real, Chelsea in Manchester City izključi iz letošnje sezone lige prvakov potem, ko so se znašli med ustanovnimi klubi superlige.

“Klube je treba izključiti. Pričakujem, da se bo to zgodilo v petek. In potem moramo najti način, kako končati to sezono lige prvakov,” je dejal Moller.

Ali se bo to res zgodilo, bomo izvedeli v petek, ko je na sporedu seja Izvršnega odbora pri UEFA. Če se bo to res zgodilo, potem bo zanimivo videti, kako se bo odvila končnica lige prvakov. Od štirih polfinalistov zgolj Paris Saint-Germain ni vstopil v novoustanovljeno tekmovanje. Zaradi tega je ena izmed rešitev ta, da se lovorika takoj da Parižanom.

Toda tega si verjetno pri PSG ne bi želeli. Bolj kot to, si želijo igrati polfinale in finale. To bi se lahko zgodilo, če bi poraženci v četrtfinalu nastopili v polfinalu. Od štirih ekip, ki so izpadle Bayern, Borussia Dortmund in Porto, niso sprejele vstopa v superligo, zato bi s PSG-jem lahko zaigrali v polfinalu.

A treba bo počakati na petek …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!