Predsedniku PSG-ja počil film, po tekmi je grozil domačinom

Evropa 10. Mar 20227:35 > 8:02 1 komentar
Foto: AP Photo/Manu Fernandez via Guliverimages

Včerajšnji izpad Paris Saint Germaina v osmini finala lige prvakov je velik udarec za brezmejne ambicije, ki jih ima super bogati klub iz francoske prestolnice. Epilog večera pa se žal ni zgodil na igrišču, ampak v pisarnah stadiona Santiago Bernabeu, kjer je norel in rohnel predsednik Parižanov Nasser Al-Khelaïfi.

Prvi mož PSG-ja je po tekmi povsem razjarjen iskal sodniško ekipo, na čelu z Nizozemcem Dannyjem Makkeliem. Bil je namreč prepričan, da je junak Madridčanov Karim Benzema pred prvim zadetkom na nepravilen način oviral vratarja Gianluigija Donarummo, sodniška ekipa pa tega ni dosodila.

A kot poroča Marca, je v navalu jeze Al-Khelaifi zgrešil pisarno sodnikov in pristal v sobi domačega sekretarja Mejie Davile. Tam je izlil ves svoj bes, ko pa ga je domači uslužbenec začel snemati, naj bi mu začel tudi groziti, po informacijah španskih medijev celo s smrtjo. Predsednika Parižanov so morali miriti celo njegovi lastni varnostniki, v domačem taboru pa so na pomoč poklicali tudi policijo. 

V divjanju po hodnikih slovitega madridskega stadiona je sodeloval tudi športni direktor pariškega velikana Leonardo, ki naj bi v iskanju sodniške ekipe poškodoval inventar, nato pa skušal na silo vstopiti v sodniške prostore. Zgodba bo epilog dobila v naslednjih dneh,  zanimivo pa bo videti, kako se bo odzvala UEFA, saj je Al-Khleaifi od lanskega leta na čelu Zveze evropskih klubov. 

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje