Neverjetni Ramos dosegel več golov v LP kot Ronaldo!

Liga prvakov 17. Mar 20218:40 > 11:38 0 komentarjev
REUTERS/Juan Medina

Kapetan Reala Sergio Ramos je bil po torkovem napredovanju madridskega velikana v četrtfinale lige prvakov zelo zadovoljen.

Sergio Ramos je v torek dosegel drugi gol na tekmi, ki jo je Real na koncu dobil s 3:1. Španski branilec je tako v ligi prvakov dosegel že več golov kot legendarni Brazilec Ronaldo, njegov nekdanji reprezentančni soigralec David Villa in njegov trener Zinedine ZidaneRamos je v ligi prvakov pri 15 zadetkih.

Naš cilj je bil, da si zagotovimo napredovanje z dobrim rezultatom. Imeli smo željo po zmagi, posesti žoge in nadzoru tekme. Imeli smo priložnosti, da bi dosegli še kak gol, vendar zdaj nas že čakajo nove tekme. Morali smo se prilagoditi nasprotniku. Nismi vedeli, da bodo pritisnili, a smo hitro reagirali in vzeli žogo. Vedeli smo, da so hitro in nevarni, a niti v enem trenutku niso resno zapretili,” je po tekmi razlagal Sergio Ramos.

Kapetan Reala je moral odgovarjati tudi o svoji prihodnosti, konkretnega odgovora pa ni ponudil.

Ko mislite samo nase, potem žanjete, to kar sejete. Nikomur se ne sme soditi po datumu rojstva. V vsakem trenutku je potrebno igrati na najvišjem nivoju. To je to. Zaenkrat vam ne morem povedati nič. Ko bo znanega kaj več, se vam oglasim.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!