Rodrygo: Real lahko osvoji ligo prvakov

Liga prvakov 19. Mar 202119:56
Getty Images

Real Madrid se bo v četrtfinalu najelitnejšega klubskega tekmovanja pomeril z Liverpoolom. Napadalec Reala Rodrygo Goes je prepričan, da lahko galaktiki dobijo to tekmovanje.

Brazilec se zaveda, da Real Madrid ni favorit v boju za naslov lige prvakov, toda kljub temu je prepričan, da lahko s soigralci presenetijo in klubu tako zagotovijo 14. evropsko zvezdico.

Bolj, kot se bližaš koncu tekmovanja, težje tekme so pred tabo. V tej fazi so v borbi za lovoriko ostale same vrhunske ekipe. Liverpool je zagotovo ena izmed njih,” pravi Rodrygo.

Prepričan sem, da sta pred nami dve težki in enakovredni tekmi. Real Madrid in Liverpool sta dva izmed največjih klubov na svetu. Njuni obračuni so vselej zgodovinski,” je dejal Brazilec.

Spominjam se finala v Kijevu leta 2018. To je bilo zares spektakularno finale. Že takrat sem pesti stiskal za Real, zmage sem se zelo razveselil,” se spominja 20-letni napadalec Reala.

Rodrygo verjame, da bo Real v tej sezoni osvojil lovoriko:

Prepričan sem, da premoremo dovolj kakovosti, da lahko storimo marsikaj. Lani smo bili dolgo časa za Barcelono, a smo jo na koncu prehiteli in se veselili naslova španskih prvakov. Letos si želimo zgodbo v La ligi ponoviti. Mislim, da imamo lepe možnosti tudi v ligi prvakov.

Brazilec je v tej sezoni zbral 14 nastopov v La ligi. Med strelce se ni vpisal, je pa prispeval 5 asistenc.

Komentari

Vaš komentar