Svet se čudi potezi Ukrajinca, zgrešil je nemogoče

Evropa 26. Okt 202216:50
Danilo Sikan je zgrešil nemogoče. Foto: Profimedia

Napadalec ukrajinskega Šahtarja Danilo Sikan je bil na torkovem večeru na Celtic Parku osrednja figura. Ne zato, ker bi dosegel kakšen evrogol, ampak ker je zgrešil nemogoče.

Pred dnevi smo v oddaji Pod prečko gostili Dejan Kopasića. Javnosti je predstavil dejstvo, da je težko kadarkoli reči, da je nogometaš zgrešil stoodstotno priložnost, saj obstajajo parametri, ki to gladko ovržejo, a poteze na Celtic Parku, ne more opravičiti niti najnovejša tehnologija.

Pri izidu 1:1 je rezervist Danilo Sinak v protinapadu prejel idealno podajo, vsi smo že videli zadetek, ko se je njegov čuden sprejem žoge odkotalil mimo leve vratnice vratarja Joa Harta. Mladi, 21-letni ukrajinski napadalec se je prijel za glavo ter v trenutku postal spletna senzacija.

Grda zapravljena priložnost je veliko stala tudi ukrajinsko ekipo. Šahtar bi v primeru zmage zagrozil Leipzigu na drugem mestu, zdaj pa pred zadnjim krogom za njim zaostaja skoraj neulovljive tri točke. Real si je izločilne boje kljub porazu proti nemški ekipi zagotovil že po štirih krogih.

Razlaga Dejana Kopasića v oddaji Pod prečko:

Komentari

Vaš komentar