Fantasy kotiček: Analiza nogometne jeseni

Nogomet 14. Dec 202110:16 > 11:24 0 komentarjev
Izbor najboljših v 20. krogu.

Jesenski del Prve lige Telemach je končan, z njim pa tudi zbiranje točk v vse bolj priljubljenem Fantasyju. Zaradi dvojnega kroga so minuli konec tedna zaznamovali nogometaši Olimpije, mi pa smo preverili tudi, kako uspešen je bil pri svojih napovedih vaš Fantasy "strokovnjak".

V 20. igralnem krogu so izstopali nogometaši Olimpije, še posebej branilec Goran Milović, ki je dodanem zadetku na tekmi s Celjem dodal še “čisto mrežo” na dvoboju z Radomljami.

Najuspešnejši zbiralci točk 20. kroga:

1. Goran Milović (Olimpija) 16 točk
2. Mustafa Nukić (Olimpija) 12 točk
3. Jan Repas (Maribor) 11 točk
4. Tamar Svetlin (Celje) 11 točk

Če strnemo celotno nogometno jesen, ni presenečenje, da je najboljši strelec Prve lige Telemach Maks Barišić tudi najboljši zbiralec Fantasy točk. Še najbolj se mu je približal Gregor Sikošek, ki je novost na lestvici TOP 3, njegovo število zbranih točk se je močno povečalo v zadnjih tednih, ki je “čisti mreži” tu in tam dodal še kakšno asistenco.

Najboljši posamezniki jeseni:

1. Maks Barišić (Koper) 125 točk
2. Gregor Sikošek (Maribor) 89 točk
3. Vanja Drkušić (Bravo) 86 točk

Če se dotaknemo še nogometašev, ki jih je predlagal vaš Fantasy strokovnjak, so bili predlogi solidni, a nič več kot to. Še najbolj še je na napovedanih tekmah izkazal Ognjen Mudrinski.

Ognjen Mudrinski (Aluminij, Mura, Celje) – 18 točk
Marko Božić (Domžale, Bravo, Olimpija) – 11 točk
Ivan Božić (Maribor, Olimpija, Tabor) – 8 točk

Vsekakor vabljeni, da se nam v vse bolj priljubljenem Fantasyju pridružite v drugem delu sezone, ko pripravljamo tudi posebno ligo “Pod prečko”, ki se bo začela z 21. krogom.

Celoten Fantasy kotiček:

5. oddaja “Pod prečko”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!