Fantasy vikend v znamenju Maribora, Brava in Kopra

Nogomet 23. Nov 202110:04 > 10:07

Nov krog, novo zbiranje Fantasy točk. Krog po reprezentančnem premoru je bil ... nepredvidljiv. Dolgih nosov s(m)o ostali vsi tisti, ki imamo v svojih ekipah nogometaše Olimpije in Mure, tekma je bila namreč odpovedana. Sta pa zato svoje delo dobro opravila Maks Barišić in Ognjen Mudrinski, dve najbolj popularni izbiri zadnjih tednov.

Zadovoljni ste zagotovo tudi vsi tisti Fantasy managerji, ki ste poskrbeli za to, da so vaše obrambne vrste sestavljali branilci Brava in Maribora. Sploh vijolice v zadnjem obdobju zadetkov praktično ne prejemajo, zato je v tem obdobju skorajda nujno, da vašo obrambo sestavlja kdo izmed branilcev Maribora. Denimo Gregor Sikošek, ki je “čisti mreži” dodal še podajo. Še bolj se je pri Bravu izkazal Mitja Križan, ki je poleg t.i. “clean sheeta” zabil še zadetek.

Pozor! Tekma med Celjem in Olimpijo v naslednjem krogu je zaradi okužb s covid-19 v ljubljanskem taboru prestavljena. Izogibajte se torej nakupom igralcev teh dveh ekip.

V prihodnjem krogu velja biti pozoren na tekmo v Domžalah, kjer bodo Radomlje “doma” pričakale Domžalčane. Le tekme Koprčanov so v tej sezoni tako bogate z zadetki, kot so srečanja, na katerih igrajo mlinarji oziroma rumena družina.

Napadalci Radomelj in Domžal bodo v prihodnjem krogu pod drobnogledom, še posebej zato, ker Koper gostuje pri neugodnem in obrambno čvrstem Bravu, na derbiju med Muro in Mariborom pa je rezultat oziroma razplet tekme zelo težko napovedati. Na tekmi med Aluminijem in Taborom bo verjetno padlo malo zadetkov, zato velja razmisliti o branilcih teh dveh ekip.

Najbolj pridni zbiralci točk v 17. krogu.

Celoten Fantasy kotiček 2. epizode oddaje “Pod prečko”

Komentari

Vaš komentar