Francoski mediji: Neymar na treninge prihaja pijan

Nogomet 22. Mar 202211:31
REUTERS/Phil Noble
REUTERS/Phil Noble

V francoski nogometni javnosti še vedno premlevajo nov prezgodnji izpad Paris Saint Germaina iz elitne lige prvakov. Poleg Gianluigija Donnarumme, ki je s svojimi napakami neposredno kriv za izpad zvezdnikov iz Pariza, so navijači PSG-ja jezni tudi na največje zvezdnike kluba, ki na igrišču dajejo premalo.

Na tnalu navijaških frustracij je še enkrat več brazilski zvezdnik Neymar. Ta je že v preteklosti s poškodbami v ključnih obdobjih sezone, ko je bil nato v domovini opažen med veseljačenjem in sproščenim preživljanjem “prostega časa”.

Slabih navad pa Brazilec ni odpravil, prej nasprotno. Daniel Riolo, novinar francoske medijske platforma RMC in odličen poznavalec dogajanja pri Parižanih razkriva: “Neymar na treninge prihaja brezvoljen, včasih celo na meji pijanstva. Na ta način izraža svoj spor s PSG-jem. S klubom in slačilnico bo raztrgal vse vezi. PSG se ga mora čimprej znebiti. Navijače ne zanimajo njegovi dokumentarci na Netflixu, ko na igrišču ne pokaže ničesar.”

Zdi se, da je Brazilčeva zgodba v Parizu resnično blizu epiloga. Snubcev pa 30-letniku kljub muhasti naravi ne manjka. Za Neymarja naj bi se resno zanimali pri novem super bogatem angleškem prvoligašu Newcastlu, viri blizu igralca pa širijo informacije o tem, da bo po svetovnem prvenstvu v Katarju Brazilec končal z “resnim” igranjem nogometa in se preselil onkraj luže v ameriško ligo MLS.

 

Komentari

Vaš komentar