Goran Stanković uradno prevzel Olimpijo

Nogomet 11. Jan 202115:20 > 15:22
Goran Stankovič Milan Mandarić
NK Olimpija Ljubljana

Olimpija je v petek ostala brez vodje strokovnega štaba, ko je Dino Skender izgubil zaupanje predsednika Milana Mandarića, danes pa dobila novega trenerja. Zmaje bo v drugi del sezone popeljal Goran Stanković, ki je do zdaj vodil Tabor iz Sežane.

Goran Stanković, 41-letni Ljubljančan, v zmajevo gnezdo prihaja iz Sežane, kjer je vlogo glavnega trenerja članske ekipe opravljal v prvi polovici letošnje sezone. Stanković je v Olimpiji že deloval, in sicer kot vodja nogometne šole in trener mladinske ekipe, s katero je v sezoni 2019/2020 osvojil prvo mesto v prvenstvu ter se uvrstil v mladinsko Ligo prvakov.

Vesel sem, da sem dobil možnost, da se vrnem nazaj domov. Občutki so fenomenalni. Rad bi se zahvalil predsedniku in upravi za zaupanje. Sem Ljubljančan, zato je vodenje Olimpije zame velika čast, hkrati pa tudi velika odgovornost. Ve se, kakšni so cilji pri Olimpiji, potrebno pa bo vključevati tudi veliko mladih, domačih igralcev. Začetka dela se že veselim,” je ob prihodu na trenersko mesto Olimpije dejal Stanković.

Komentari

Vaš komentar