Sportklub postaja ‘hiša slovenskega nogometa’!

Prva liga 14. Dec 202012:36 > 21. Dec 2020 11:07 5 komentarjev
NK Olimpija Ljubljana

Sportklub oziroma podjetje United Media Sarl je bil s svojo ponudbo najkonkretnejši na razpisu Nogometne zveze Slovenije za medijske pravice prve slovenske nogometne lige, Pokala Slovenije, 2. slovenske nogometne lige in Prve slovenske ženske lige za obdobje 2021-2025.

Prva slovenska nogometna liga, najbolj popularno slovensko klubsko športno tekmovanje, tekmovanje, ki se je predvsem v času pandemije koronavirusa izpostavilo kot vlečni konj slovenskega klubskega športa, se v obdobju 2021-2025 za štiri sezone seli na programe televizije Sportklub!

Sportklub postaja eden najpomembnejših partnerjev slovenskega nogometa

Radenko Mijatović, predsednik NZS: Zadovoljni smo, da so pri novem partnerju prepoznali potencial, ki ga ima slovenski klubski nogomet. Podpisana pogodba je rekordna.

Televizija Sportklub v Sloveniji deluje že 13 let in se zaveda pomena lokalnega športa v okolju. Tako je Sportklub prvi prepoznal potencial 2. SNL in slovenske ženske nogometne lige, predvajal je tekme Pokala Slovenije ter slovenske ženske reprezentance, v zadnjih nekaj mesecih pa so lahko gledalci tam spremljali tudi boje Kekove izbrane vrste. Sportklub s prvo slovensko nogometno ligo tako postaja eden najpomembnejših partnerjev slovenskega nogometa, ki bo ljubiteljem nogometa tako ponujal celovito izkušnjo slovenskega klubskega nogometa.

Na naših kanalih boste tako v naslednjih štirih letih uživali v prenosih Prve slovenske nogometne lige, 2. SNL, Pokala Slovenije, ženske reprezentance in slovenske mladinske reprezentance.

NŠ Mura

 

Ralf Manthey: Sportklub je hiša slovenskega nogometa

NZS je s tokratnim razpisom poskrbela še za eno pomembno novost. Nov medijski partner je moral že s ponudbo zagotoviti, da bo vseh pet tekem, ki bodo v prenosu (slednje ni novost, saj gre za začetek tretjega cikla, v katerem bodo prenašane vse tekme 1. SNL) prenašane s 6-8 kamerami, kar bo za ljubitelje slovenskega klubskega nogometa pomenilo dvig kakovosti televizijskih prenosov in izboljšano doživetje Prve slovenske nogometne lige.

Ralf Manthey, poslovni direktor United Media: “Sodelovanje predstavlja potrditev dolgoletnega dobrega sodelovanja, ki ga imamo kot podjetje z Nogometno zvezo Slovenije. Zelo smo zadovoljni, ker bomo gledalcem Sportkluba, ki posluje v okviru United Media, prvič lahko ponudili prenose najprestižnejšega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Povsem iskreno lahko rečemo, da Sportklub s tem postaja ‘hiša slovenskega nogometa’.”

Televizija Sportklub ob Sloveniji deluje tudi na področju nekdanje Jugoslavije, Bolgarije in Grčije. Uspešno podjetje je že vrsto let vodilno na področju medijskih pravic, med drugim lahko gledalci na njenih programih spremljajo tekmovanja, kot so Uefina Liga prvakov, Evropska liga in Liga narodov, angleška Premier liga, tekmovanja pod okriljem Fibe, ATP, Evrolige in ostalimi najpopularnejšimi športnimi dogodki.

NZS

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje