Hud udarec za Olimpijo večer pred pomembno evropsko tekmo

Konferenčna liga 13. Jul 202222:16 0 komentarjev
Timi Max Elšnik

Iz tabora Olimpije so večer pred jutrišnjo povratno tekmo 1. kroga kvalifikacij za evropsko konferenčno ligo proti Differdangeu v Luksemburgu ostali brez kapetana Timija Maxa Elšnika. Težave bo imel trener Albert Riera tudi s sestavo obrambe. Izkušeni Goran Milović skorajda zagotovo ne bo igral, vprašljiv pa je tudi nastop mladega Marcela Ratnika.

Timi Max Elšnik se je, kot so sporočili iz kluba, na zadnjem treningu pred tekmo poškodoval, tako da soigralcem ne bo mogel pomagati pri naskakovanju uvrstitve v 2. krog kvalifikacij, za katero se bodo morali Ljubljančani po razočaranju v Stožicah (remi z 1:1) pošteno potruditi.

Trener Albert Riera na tekmi proti Luksemburžanom skorajda zagotovo ne bo mogel računati niti na izkušenega branilca, strelca edinega gola za Olimpijo v Ljubljani Gorana Milovića, ki ves teden ni treniral.

Morda bo lahko zaigral mladi branilec Marcel Ratnik, ki si je na zadnji pripravljalni tekmi pred začetkom sezone (in zadnji prejšnjega trenerja Roberta Prosinečkega) poškodoval tetivo, a bi Olimpija z njegovim nastopom najverjetneje tvegala novo, hujšo poškodbo. Ker gre za prodajo verjetno najbolj zanimivega igralca, je vprašanje, ali se bodo Ljubljančani za tak korak odločili.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!