Koeman: Nimamo denarja za okrepitve

La liga 1. Dec 202017:54 > 17:56 0 komentarjev
Ronald Koeman
Getty Images

Barcelona se bo jutri v Ligi prvakov pomerila s Ferencvarošem. Ker si je napredovanje že zagotovila, se je Koeman posvetil tudi drugim temam.

Ronald Koeman je stopil pred medije na novinarski konferenci pred tekmo Lige prvakov proti Ferencvarošu. Katalonci so odpotovali v Budimpešto, kjer se bodo z zadnjeuvrščeno ekipo skupine pomerili brez Lionela Messija, ki bo ostal v Barceloni zavoljo počitka.

“Po tekmi v Budimpešti za Messija ne bo več počitka, saj igramo vsake tri dni.”

Z ekipo prav tako ne bo Ter Stegena in Coutinha, je pa na Madžarsko odpotoval Lenglet, potem ko so ugotovili, da poškodba ni resnejša. Vrhunec Koemanove novinarske konference pa je bil, ko je priznal, da klub nima denarja za nove igralce.

“Če nimaš denarja za nove igralce, moraš dati priložnost tem, ki jih imaš. Tako smo vedno delali na Nizozemskem in vzgojili smo dobre igralce.”

Koeman je v preteklosti namigoval, da bi lahko v klub med zimskim prestopnim rokom prišla Eric García in Memphis Depay. Takrat je dejal tudi, da je situacija zapletena. Po zadnjih predstavah Martina Braithwaita pa Koeman glede prestopov ni povedal veliko.

“Braithwaite dobro dela in si zasluži priložnosti, ki so mu namenjene.”

“Zdaj ni čas, da govorimo o okrepitvah in nespoštljivo bi bilo govoriti o njih, ko naši igralci trdo delajo in trenirajo. Čas za to bo januarja”, je še poudaril nizozemski trener. Januarja pa bo v Barceloni tudi čas za volitveni proces, ki se bo zaključil 24. januarja.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!