Costa: Eden bo grizel, drugi bo brcal

La liga 27. Sep 202022:32 > 22:36
Angel Martinez, Getty Images Sport

Na debiju Luisa Suareza za madridski Atletico je njegova ekipa proti Granadi slavila s 6:1. Suarez je dosegel dva gola in dodal eno asistenco, Diego Costa, ki je prav tako dosegel zadetek pa je zadovoljen, da je Suarez njegov soigralec.

Diego Costa je na tekmi proti Granadi kot prvi dosegel zadetek, v 70. minuti pa ga je zamenjal Luis Suarez, ki je zanj neposredna konkurenca za mesto v napadu. 

Costa težav s soigralcem takšnega kalibra nima težav, sodeč po izjavi po tekmi pa ima tudi načrt in verjame, da sta lahko odličen tandem. 

“Zelo dobro. Eden bo grizel, drugi bo brcal,” se je pošalil Costa

“Imamo igralca kot je Luis, ki je na srečo zapustil Barcelono. Ne vem kako ga je tak klub lahko tako preprosto izpustil, a to je dobro za nas. Veliko nam bo doprinesel s svojimi goli in obnašanjem v slačilnici. Ima duh bojevnika, ima željo po zmagi in osvajanju lovorik. Vesel sem zaradi zmate in da sem lahko dosegel zadetek na prvi uradni tekmi. To mi daje samozavest,” je dodal Costa. 

Govori se, da bi Costa lahko zapustil Atletico, a on o tem ne želi razmišljati.

“Odločitev o svoji prihodnosti prepuščam klubu. V nobenem trenutku ne želim biti breme, ravno nasprotno. In vsem sem to jasno povedal. Prebral sem, da me bodo prodali. Če bo temu tako bom odšel. Če bom ostal pa se bom tako kot do zdaj boril še naprej. Samo da me bodo zaobšle poškodbe.”