So pri Realu že obupali nad Hazardom?

La liga 12. Okt 202011:39 > 11:40
Dave Thompson/Pool via Getty Images

Španski mediji poročajo, da pri madridskem Realu razmišljajo, da bi Belgijca Edene Hazarda prodali še pred letom 2021.

Sportklub Slovenija

Belgijec lani prestopil na Santiago Bernabeu, kjer pa nikakor ni uspel navdušiti. Nekdanji zvezdnik Chelseaja se od prihoda v Madrid ukvarja s poškodbami in odvečnimi kilogrami, zato ne čudi, da v kraljevem klubu že razmišljajo o spremembi. Madridčani so sicer zanj odšteli 100 milijonov evrov, Hazardu pa je vredno padla na 60 milijonov.

Povezano

Del Realove uprave je po odločitvi Hazarda, da tudi v tem premoru odide v reprezentančni tabor Belgije, dokončno izgubilo potrpljenje nad igralcem, ki bi moral biti prvi zvezdnik ekipe.

V klubu posledično razmišljajo, kako čim bolj zmanjšati izgubo v primeru Hazard in kako preprečiti podobne težave, kot so jih imeli v primerih Garetha Bala in Jamesa Rodrigueza. Pri Realu so seveda tudi že izbrali naslednika s številko 7 na hrbtu. To je nihče drug kot PSG-jev zvezdnik Kylian MbappeKraljevi klub napad na Francoza pripravlja prihodnje poletje, prestop pa je zelo verjeten, saj Mbappe nikdar ni skrival želje, da nekoč zaigra v dresu Reala, na začetku te sezone pa je že sporočil, da bo v sezoni 2021/2022 zaigral za drug klub.