Koeman odgovoril Setienu: Jaz nimam težav z Messijem

La liga 3. Nov 202014:25
David Ramos/Getty Images

Trener Barcelone Ronald Koeman zatrjuje, da nima nikakršnih težav v komunikaciji s prvim zvezdnikom ekipe Lionelom Messijem.

Nekdanji trener Barcelone Quique Setien je nedavno razkril, da je zaradi igralčeve vsemogočnosti zelo zahtevno voditi Lionela Messija in s tem dvignil veliko prahu. Setienu je hitro odgovoril nov trener Barcelone Ronald Koeman.

Leo je izjemen igralec, najboljši na svetu,” razmišlja Koeman in dodaja: “Vsak dan sem priča njegovim ambicijam. Z njim nimam nikakršnih težav. Gre za kapetana, vsak teden se pogovarjava o dogodkih s terena in slačilnice. Ne strinjam se s Setienom, a ga spoštujem.

Povezano

Barcelona je v novo sezono La Lige krenila izredno slabo. Katalonski ponos na zadnjih štirih tekmah ne pozna zmage.

Razumem kritike. Na zadnjih štirih tekmah smo osvojili vsega dve točko, kar ni dobro. Kritike tudi sprejmem, sem pa sočasno slišal komentarje navijačev, ki so zadovoljni.

Koeman je medijem priznal, da bo v zimskem prestopnem roku glavni cilj, iskanje novega napadalca.

Že večkrat sem povedal, da nam manjka napadalec. Januarja ga bomo skušali pripeljati. Zavedam se finančnega stanja v klubu. Če posla ne bomo mogli skleniti, bomo delali z igralci, ki jih imamo na voljo.

Barcelona bo znova na delu v sredo ob 21. uri, ko se bo v ligi prvakov pomerila z Dinamom iz Kijeva, za katerega igra slovenski reprezentant Benjamin Verbič.