Ronaldo prepovedal prihod Ibrahimovića

La liga 10. Okt 201712:24 > 12:27
Stu Forster/Getty Images

Zakaj Zlatan Ibrahimović pred letošnjo sezono ni prestopil v vrste madridskega Reala, navkljub velikemu zanimanju kraljevega kluba? Španski mediji poroča, da je glavni razlog predstavljal najboljši nogometaš na svetu, Cristiano Ronaldo.

Španski mediji poročajo, da je portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo preprečil veliko število prihodov novih nogometašev v prestolnico Španije, na tem spisku pa naj bi bilo veliko zvenečih imen, ki jih Ronadlo ni želel videti v svojem moštvu. Med temi nogometaši se je znašel tudi švedski golgeter Zlatan Ibrahimović.

Švedski nogometaš od aprila ni igral zaradi hujše poškodbe kolena, zdaj pa pri Manchester Uniteda težko pričakujejo njegov povratek na zelenice, ki naj bi se zgodil v prihodnjih tednih. Ibrahimoviću je pogodba z Unitedom po koncu prejšnje sezone potekla in več mesecev se je ugibalo kje bo Ibra nadaljeval kariero.

Nekateri mediji so že med sezono poročali, da naj bi se za švedskega nogometaša zanimali pri Realu iz Madrida, a je njegov prestop preprečil Cristiano Ronaldo, ki je na morebitno odločitev uprave kraljevega kluba “vložil veto”.

V Španiji trdijo, da naj bi Ronaldo tekom svoje kampanije pri Realu že preprečil prihod Edinsona Cavanija, Kylliana Mbappeja, Roberta Lewandovskega in Artura Vidala.