Zidane miri situacijo: Nisem zaskrbljen

La liga 29. Okt 201720:16 > 20:21
Matt Roberts/Getty Images

Trener madridskega Reala Zinedine Zidane po porazu proti Gironi ni zaskrbljen za možnosti svoje ekipe, da ubrani naslov španskega prvaka, neuspeh pa pripisal "slabemu dnevu".

David Ramos, Getty Images Sport

Real Madrid je na gostovanju v Kataloniji proti Gironi izgubil z 2:1 po preobratu in doživel drugi letošnji poraz, po katerem za vodilno Barcelono zaostaja osem točk. “Danes smo nepričakovano izgubili tri točke, toda to ničesar ne spreminja. Mi vemo, da lahko obrnemo našo formo, čakajo nas boljši dnevi, tudi ostale ekipe pa bodo še izgubljale točke. Še naprej nas čaka veliko dela, toda jaz nisem zaskrbljen,” je Zinedine Zidane ostal pozitivno naravnan.

Francoz je tudi stopil v obrambo Casemiru, ki je bil po slabše odigranem obračunu tarča glasnih kritik. “Jaz se ne strinjam, da smo igrali slabo. Vsi igralci so se trudili, toda zatajili smo v podrobnostih – prvi gol smo dobili po avtu, drugega po odbiti žogi. Razlog za to je pomanjkanje koncentracije, ne pa truda. Girona je igrala dobro, direktno, hitro in prihajala do nikogaršnjih žog,” je dodal Zizou, ki je Rapahela Varana zamenjal zaradi poškodbe, o sredinem obračunu v ligi prvakov proti Tottenhamu (ob 20:30 v živo na SK 1) pa še ni želel razpredati.