"Ronaldo ima najbolj dobičkonosen ego v zgodovini igre"

La liga 11. Dec 20179:45 > 9:48
Clive Rose/Getty Images

Nekdanji izvršni direktor madridskega Reala Jorge Valdano je imel zanimiv komentar na kariero Cristiana Ronalda, potem ko je Portuglaec petič v svoji karieri prejel "Zlato žogo" za najboljšega nogometaša leta.

Portugalski reprezentant Cristiano Ronaldo je po podelitvi nagrad za najboljše nogometaše sezone v Parizu dejal, da je najboljši nogometaš v zgodovini igre, minuli konec tedna pa je samozavest prensel na zelenico in dosegel dva zadetka v zmagi Reala proti Sevilli s 5:0. 

Ronaldo ima najbolj dobičkonosen ego v zgodovini nogometa. Je neverjetno samozavesten in vse to mu omogoča, da konstantno napreduje in dolga leta ostaja na najvišjem nivoju. Obstajajo nogometaši, ki so preveč prepričani v svoje sposobnosti. Ronaldo ima ogromen ego, ki ga vsak teden s pridom izkorišča,” je dejal nekdanji izvršni direktor Reala Jorge Valdano.

Valdano, ki je v svoji nogometni karieri nosil dres Reala in argentinske reprezentance je kasneje tudi primerjal Portugalca s svojim rojakom Leom Messijem: “Messi in Ronaldo imata povsem različni osebnosti in lastnosti, a mislim, da nihče izmed njiju noče nobenih nasvetov. Oba sta sposobna početi stvari, ki jih ni še nihče v zgodovini nogometa.”