CR že gleda v prihodnost: Postal bom igralec in režiser

La liga 1. Jan 201814:10 > 14:14
Denis Doyle, Getty Images Sport

"Imam svoja podjetja, hotele, telovadnice in linijo oblačil. Želim se naučiti, kako postati poslovnež," je v luči svojega 33. rojstnega dne dejal Cristiano Ronaldo.

Alessandro Del Piero se je po končani igralski karieri odlično znašel v vlogi urednika in voditelja oddaje na italijanskem Sky Sportsu in gostil nikogar drugega kot Cristiana Ronalda. Italijanskega zvezdnika je zanimalo predvsem, kako Portugalec načrtuje svojo prihodnost. Cristiano sicer še kako resno razmišlja, da bi dejansko igral do 40. leta, visokopotezno pa načrtuje tudi življenje po koncu nogometne kariere.

Sedaj sem osredotočen na nogomet, uživam v igranju, toda vem, da bo prišel čas, ko bom moral vse pustiti za seboj. Vem, da bom imel dobro življenje, ko bom odšel v pokoj. Tega ne pravim, ker sem zaslužil veliko denarja, temveč zaradi tega, ker se bom preizkušal v drugih stvareh. Želim režisirati filme, morda igrati. Imam svoja podjetja, hotele, telovadnice in linijo oblačil. Želim se naučiti, kako postati poslovnež. Prihodnost sem začel načrtovati pri 27 letih in za menoj stoji močna ekipa. Ključ za uspeh? Motivacija! Ko ste motivirani, vam je vse lahko. Ti to veš, ker si bil nogometaš. V tem poslu so motivacija, strast in posvečenost najpomembnejši,” je skrivnost svojega uspeha razkril CR.

Portugalec bo februarja vstopil v kristusova leta, tekmecem pa sporoča, da ga zaradi tega ne bodo nič lažje zaustavili: “Številni mlajši igralci od mene se hudo poškodujejo, ker ne gledajo na svoje telo. Nisem več otrok, toda počutim se močno in motivirano.”