Real Madrid je za Mbappeja ponujal toliko kot PSG

La liga 30. Jan 201810:47 > 10:54
Alexander Hassenstein, Getty Images

Podpredsednik Monaca Vadim Vasiljev je v pogovoru za Radio Monte Carlo razkril, da je Real Madrid poleti za prestop Kyliana Mbappeja ponujal prav toliko kot PSG. Za odhod v Pariz se je odločil mladi napadalec.

Čudežni deček Kylian Mbappe je poleti za neverjetnih 180 milijonov evrov prestopil v nesramno bogati PSG. Mbappe je bil hkrati tudi velika želja madridskega Reala, ki pa po prepričanju medijev ni želel slediti visoki ponudbi pariškega kluba.

Te trditve je na laž postavil podpredsednik Monaca Vadim Vasiljev, ki je razkril, da je Monaco za Mbappeja prejel dve povsem enakovredni ponudbi.

Real Madrid je za Mbappeja ponudil enak znesek kot PSG. Vedno sem bil odkrit in ne bom tajil, da si nisem želel okrepiti neposrednega rivala. Jaz osebno tega prestopa ne bi odobril, verndar smo na koncu spoštovali želje Kyliana in njegove družine,” je med pogovorom za Radio Monte Carlo razkril Vasiljev.

Mbappe se je pri PSG-ju hitro ustalil in dokazal, da lanska sezona ni bila zgolj slučaj. V dosedanji je zaenkrat v vseh tekmovanjih zaigral na 28 tekmah in zabil 15 golov ter dodal še 13 asistenc.