Ronaldo: "Vrnil se bom v formo"

La liga 12. Feb 201814:00 > 14:08
Denis Doyle, Getty Images

Nogometaš Real Madrida, Cristiano Ronaldo je prejel nagrado za 50 doseženih golov v letu 2017, ki jo dodeljuje spletni portal Goal.com.

“V čast in zadovoljstvo mi je, da sem spet dobil nagrado za 50 doseženih golov. Rad bi se zahvalil vsem, ki so glasovali zame, trenerju, soigralcem in ljudem iz kluba, saj bi bil moj dosežek brez njih nemogoč.”

Portugalski nogometaš je imel na začetku te sezone velike težave z realizacijo, mrežo so težko našli tudi njegovi soigralci. “Vedno želim, da igram na najvišji ravni, a zadeve se vedno ne odvijajo tako, kot bi si to želeli. Toda izkušnje so me naučile, da je potrebno delati in tako kot sem se vedno, se bom tudi tokrat v pravo formo,” pravi CR7.

Nasprotnik kraljevega kluba v osmini finala lige prvakov je PSG. O prihajajoči tekmi Portugalec takole: “Igrali bomo proti odlični ekipi, ki ima sijajne posameznike. Spoštujemo jih, a večkrat smo že pokazali, da imamo tudi mi odlično ekipo. V ligi prvakov želimo priti čim dlje, več kot vse drugo si želimo zmago.